ITE / Inspecció Tènica d'Edificis

La nostra missió

La nostra missió és construir , rehabilitar, reformar i comercialitzar immobles funcionals , econòmics i sostenibles per a l'estil de vida actual. El nostre àmbit d'actuació és principalment la província de Barcelona.

L'Estudi Tècnic d'Arquitectura Residencial està format per un equip d'arquitectes de Barcelona, especialitzat en Urbanisme i Edificació, comptant amb una àmplia experiència a redactar, projectar, desenvolupar i dirigir plans parcials i projectar i dirigir la construcció d'edificis plurifamiliars i unifamiliars, així com rehabilitacions parcials o integrals.

Oferim un servei integral. Apart de projectar i edificar, o rehabilitar, al nostre departament de consultoria immobiliària , ens ocupem de la venda i lloguer de tot tipus d'immobles, comercials i residencials. Des de les nostres oficines a Barcelona , a la zona de Tres Torres, ens centrem especialment en la comercialització d'habitatges a la zona alta de Barcelona, especialment a Sarrià Sant Gervasi. Oferim pisos d'alt standing en les millors zones de Barcelona.

Els nostres clients

Els nostres clients són tant petits inversors, pels quals la compra del seu habitatge és la inversió de la seva vida, com a grans inversors que busquen producte immobiliari a Espanya, edificis o habitatges, sempre amb l'assessorament d'un arquitecte, tècnic superior especialitzat.

Arquitectura Residencial administra patrimonis immobiliaris: bé siguin immobles en rendibilitat o a la venda. Ens cuidem de l'arrendament fins a l'últim detall, des de verificar la solvència de l'inquilí, passant pel seguiment de les possibles  incidències en l'habitatge, fins a la finalització del contracte.

Des del departament de consultoria, comercialitzem habitatges, locals, sòl i edificis a Barcelona o altres poblacions, oferint la possibilitat de reformar-los. En cas que disposi de sòl urbà, podem executar un projecte clau en mà, gestionant la promoció immobiliària completa.

Tot això amb la tranquil·litat que proporciona l'estar assessorat per arquitectes amb anys d'experiència en edificació, rehabilitació i urbanisme.