Inversió immobiliària

En Arquitectura Residencial gestionem grans i petites inversions immobiliàries: des del particular, pel qual la compra del seu habitatge, és en molts casos la inversió de la seva vida. Fins a l'empresa que busca invertir en edificis o en sòl per edificar a Barcelona i voltants.

Si no troba la finca que necessita en la nostra cartera d'immobles, la busquem per a vostè i realitzem un projecte personalitzat a la seva mida.

Personal Shopper immobiliari

Si desitja comprar un immoble, habitatge, local, oficina, solar i no disposem d'ell en la nostra cartera de producte, l'hi busquem i fins i tot li podem fer un projecte a mida.

Si ha triat la finca que desitja adquirir, el nostre equip professional li pot assessorar perquè compri amb total tranquil·litat.

En què estat de conservació es troba l'immoble que va a adquirir? Li podem fer un informe tècnic de l'immoble: estat actual i possibles patologies (aluminosis, estat de l'edifici…).

El departament de consultoria pot a més confirmar dades de possibles càrregues de l'immoble i estimar futures despeses de comunitat (possibles o futures obres de reforma de la comunitat, etc.).

Invertir a Barcelona

Gestionem producte de petits i grans patrimonis. Si vol invertir en propietat vertical, disposem d'edificis en rendibilitat a Barcelona. També disposem de sól edificable a Barcelona i d'altres zones de Catalunya.

Oferim immobles a la venda ja llogats, amb clients solvents, ideals per al petit inversor que vol rendibilitat des del primer dia.

Contacti amb nosaltres si està buscant immobles a Barcelona, o voltants.